المواضيع الأخيرة
ورود
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
laleh | ||||
مهسا بهرامی | ||||
سعیده خردمند | ||||
omid heidari | ||||
helia ashrafi | ||||
bahram | ||||
پری | ||||
دریا افتخاری | ||||
morvarid | ||||
فریبرز معینی |
كساني كه Online هستند
در مجموع 6 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 6 مهمان هيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 96 و در تاريخ الأربعاء مارس 07, 2012 7:43 am بوده است.
منابع نفت و گاز، نيمي از منابع مورد نياز انرژي جهان
منابع نفت و گاز، نيمي از منابع مورد نياز انرژي جهان
تأکيد دبير کل اوپک بر تبادل تجارب با صادرکنندگان گاز
۱۳۹۴\۰۹\۰۲ - ۷:۳۰ PM
دبيرکل اوپک گفت: افزايش جمعيت و نياز روزافزون به منابع انرژي، ضرورت توجه به سرمايهگذاري در طرحهاي نفت و گاز را بيش از پيش براي همگان روشن کرده است.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما، عبدالله سالم البدري در سومين اجلاس سران مجمع کشورهاي صادرکننده گاز در تهران افزود: پيش بيني ها حاکي از نياز 10 تريليون دلاري سرمايهگذاري براي گسترش و توسعه منابع نفت و گاز جهان تا سال 2040 ميلادي است.
وي اضافه کرد: در اين سال بايد منابع نفت و گاز، نيمي از منابع مورد نياز انرژي جهان را تامين کند.
دبيرکل اوپک گفت: برآوردها نشان مي دهد تا سال 2040 جهان نيازمند 2 تريليون مترمکعب گاز است و اين آمارها ضرورت توجه به سرمايه گذاري در توسعه منابع نفت وگاز را نشان ميدهد.
وي با تاکيد بر ضرورت انتقال تجارب کشورهاي صادرکننده نفت "اوپک" به کشورهاي صادرکننده گاز افزود: طي دهه گذشته تشکل کشورهاي صادرکننده گاز گسترش يافته اما ضرورت انتقال تجارب در ابعاد توسعه منابع و بازار ضروري است.
برچسب ها:
دبیر کل ،
اوپک ،
گاز ،
۱۳۹۴\۰۹\۰۲ - ۷:۳۰ PM
دبيرکل اوپک گفت: افزايش جمعيت و نياز روزافزون به منابع انرژي، ضرورت توجه به سرمايهگذاري در طرحهاي نفت و گاز را بيش از پيش براي همگان روشن کرده است.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما، عبدالله سالم البدري در سومين اجلاس سران مجمع کشورهاي صادرکننده گاز در تهران افزود: پيش بيني ها حاکي از نياز 10 تريليون دلاري سرمايهگذاري براي گسترش و توسعه منابع نفت و گاز جهان تا سال 2040 ميلادي است.
وي اضافه کرد: در اين سال بايد منابع نفت و گاز، نيمي از منابع مورد نياز انرژي جهان را تامين کند.
دبيرکل اوپک گفت: برآوردها نشان مي دهد تا سال 2040 جهان نيازمند 2 تريليون مترمکعب گاز است و اين آمارها ضرورت توجه به سرمايه گذاري در توسعه منابع نفت وگاز را نشان ميدهد.
وي با تاکيد بر ضرورت انتقال تجارب کشورهاي صادرکننده نفت "اوپک" به کشورهاي صادرکننده گاز افزود: طي دهه گذشته تشکل کشورهاي صادرکننده گاز گسترش يافته اما ضرورت انتقال تجارب در ابعاد توسعه منابع و بازار ضروري است.
برچسب ها:
دبیر کل ،
اوپک ،
گاز ،
فریبرز معینی- تعداد پستها : 43
تاريخ عضویت : 2012-02-29
آدرس پستي : هامبورگ
مواضيع مماثلة
» ترسيم نقشه جهاني انرژي گاز در حوزه انرژي از سوي کشورهاي صادرکننده گاز
» توسعه زيرساخت هاي منابع گازي در کشورهاي توليدکننده و صادرکننده گاز
» مذهب - پرسشی در مورد نماز
» کار حکیم - آیا مشاور سیاستمداران بزرگ جهان بوده اید ؟
» ثابت ماندن در جمع بهترین های جهان نیاز به برنامه ریزی مناسب دارد
» توسعه زيرساخت هاي منابع گازي در کشورهاي توليدکننده و صادرکننده گاز
» مذهب - پرسشی در مورد نماز
» کار حکیم - آیا مشاور سیاستمداران بزرگ جهان بوده اید ؟
» ثابت ماندن در جمع بهترین های جهان نیاز به برنامه ریزی مناسب دارد