المواضيع الأخيرة
ورود
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
laleh | ||||
مهسا بهرامی | ||||
سعیده خردمند | ||||
omid heidari | ||||
helia ashrafi | ||||
bahram | ||||
پری | ||||
دریا افتخاری | ||||
morvarid | ||||
فریبرز معینی |
كساني كه Online هستند
در مجموع 5 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 5 مهمان هيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 96 و در تاريخ الأربعاء مارس 07, 2012 7:43 am بوده است.
توسعه زيرساخت هاي منابع گازي در کشورهاي توليدکننده و صادرکننده گاز
توسعه زيرساخت هاي منابع گازي در کشورهاي توليدکننده و صادرکننده گاز
سخنان وزيران اقتصاد هلند و نفت و گاز عمان دراجلاس تهران
۱۳۹۴\۰۹\۰۲ - ۷:۱۱ PM
وزير اقتصاد ،کشاورزي و انرژي هلند که به عنوان عضو ناظر در سومين مجمع کشورهاي صادرکننده گاز حضور يافته بود ، در سخناني از نقش جمهوري اسلامي ايران در همگرايي کشورهاي صاحب گاز و نيز برگزاري نشست تهران تقدير کرد.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما ، هنک کام در سخنان خود با اشاره به اينکه هلند قصد دارد همکاري هاي بين المللي خود را در عرصه سرمايه گذاري هاي مشترک گازي گسترش دهد، افزود: در حال حاضر 69 کمپاني بزرگ در امر سرمايه گذاري در بخش گاز در اين کشور فعال هستند .
وي همچنين بر توسعه زيرساخت هاي منابع گازي در کشورهاي توليدکننده و صادرکننده گاز جهت استفاده بهينه از اين منابع تاکيد کرد .
محمد بن حمد الرمحي وزير نفت و گاز عمان نيز با اشاره به اهميت منابع گازي جهان در بازارهاي بين المللي گفت: صادرات گاز از طريق اين مجمع تاثيرگذار مي تواند بسياري از مشکلات را در بين کشورهاي عضو حل کند.
وي اضافه کرد: بهترين سلامهاي پادشاه عمان را به اعضاي اين مجمع ابراز مي دارم و از استقبال گرم مقامات ايراني کمال تشکر را دارم.
برچسب ها:
وزیر اقتصاد ،
هلند ،
وزیر نفت ،
عمان ،
۱۳۹۴\۰۹\۰۲ - ۷:۱۱ PM
وزير اقتصاد ،کشاورزي و انرژي هلند که به عنوان عضو ناظر در سومين مجمع کشورهاي صادرکننده گاز حضور يافته بود ، در سخناني از نقش جمهوري اسلامي ايران در همگرايي کشورهاي صاحب گاز و نيز برگزاري نشست تهران تقدير کرد.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما ، هنک کام در سخنان خود با اشاره به اينکه هلند قصد دارد همکاري هاي بين المللي خود را در عرصه سرمايه گذاري هاي مشترک گازي گسترش دهد، افزود: در حال حاضر 69 کمپاني بزرگ در امر سرمايه گذاري در بخش گاز در اين کشور فعال هستند .
وي همچنين بر توسعه زيرساخت هاي منابع گازي در کشورهاي توليدکننده و صادرکننده گاز جهت استفاده بهينه از اين منابع تاکيد کرد .
محمد بن حمد الرمحي وزير نفت و گاز عمان نيز با اشاره به اهميت منابع گازي جهان در بازارهاي بين المللي گفت: صادرات گاز از طريق اين مجمع تاثيرگذار مي تواند بسياري از مشکلات را در بين کشورهاي عضو حل کند.
وي اضافه کرد: بهترين سلامهاي پادشاه عمان را به اعضاي اين مجمع ابراز مي دارم و از استقبال گرم مقامات ايراني کمال تشکر را دارم.
برچسب ها:
وزیر اقتصاد ،
هلند ،
وزیر نفت ،
عمان ،
فریبرز معینی- تعداد پستها : 43
تاريخ عضویت : 2012-02-29
آدرس پستي : هامبورگ
مواضيع مماثلة
» مدافع منافع کشورهاي توليدکننده گاز
» ترسيم نقشه جهاني انرژي گاز در حوزه انرژي از سوي کشورهاي صادرکننده گاز
» منابع نفت و گاز، نيمي از منابع مورد نياز انرژي جهان
» کشورهای عضو مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF)
» ترسيم نقشه جهاني انرژي گاز در حوزه انرژي از سوي کشورهاي صادرکننده گاز
» منابع نفت و گاز، نيمي از منابع مورد نياز انرژي جهان
» کشورهای عضو مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF)