فلسفه اُرُدیسم = عشق به گیتی، آزادی و انسانیت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
درباره پژوهشگاه اردیسم

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email

المواضيع الأخيرة
» سیل گسترده در شهر اورنبورگ در روسیه
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة أبريل 12, 2024 2:42 pm من طرف سعیده خردمند

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان The philosophy of Orodism in India
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:26 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan Empty بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا The philosophy of Orodism in United States of America (USA)
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

»  بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ازبکستان The philosophy of Orodism in Uzbekistan
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان The philosophy of Orodism in Afghanistan
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تاجیکستان The philosophy of Orodism in United States of Tajikistan
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان The philosophy of Orodism in Poland
63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کلمبیا The philosophy of Orodism in Colombia

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 7 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 7 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 96 و در تاريخ الأربعاء مارس 07, 2012 7:43 am بوده است.

63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy

63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy Empty 63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy

پست من طرف laleh السبت فبراير 06, 2021 4:18 am

خبرنگاران آزاده، پرچمداران پاکی و شکوفایی یک سرزمین هستند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

خبرنگاران آزاده و پیشرو را باید ستود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

هیچ گاه نمی توانید خاطرات گذشته را فراموش کنید، یاد بگیرید که چگونه می توان با آنها کنار آمد، به گونه ای که به زندگی امروز ما صدمه ای وارد نکنند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

حقیقت تلخی وجود دارد، برخی از دردها هرگز از بین نمی روند. یاد بگیریم که چگونه با آنها می توان زیست... مقاوم باشیم، هیچگاه میخ پولادین نتوانسته درخت پرامید را از پای درآورد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

براستی دیدن کارگری پر تلاش، باغبانی دلسوز و یا مکانیکی سختکوش و... که کارشان را حرفه ای و عاشقانه انجام می دهند، دوست داشتنی و الهام بخش است... می تواند آرام بخش روان نابود شده آدمیان باشد و انسان را به زندگی و سازندگی باز گرداند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

تنها راه نابودی ترس، آگاهی از پوچی آن است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

63 Mind-Blowing Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Power, Politics And Philosophy 3110

والدین خردمند، فرزندان خود را از تاریکی و موهومات نمی ترسانند. فرزند را باید آگاه و قوی بزرگ نمود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

رویای زندگی شرافتمندانه، در بی تفاوتی مردم ترسو گم می شود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

عمر مردم ترسو، شراب بزم هیولاهاست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

مردم بی پروا و دلیر، زندگی در قفس ترس را تجربه نمی کنند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

مردم دلیر از خروش هیچ آذرخشی نمی هراسند.  فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

ترس مردم، ابزار دست اهرمن است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

فردای روشن از پنجره تاریک ترس، دیده نمی شود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

فریاد و غرش اهرمن از، ترس مردم، نیرو می گیرد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

هیچ گاه از داشتن دشمن نترس، از انجام ندادن درست آرمان های خویش بترس✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

گفتگو با آدمیان ترسو، خواری بدنبال دارد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آدمیان ترسو و ناکارآمد، خود را در دنیای صوفیانه، پیروز می بینند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آدمیان خونریز، از همه ترسوتر هستند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
laleh
laleh

تعداد پستها : 466
تاريخ عضویت : 2012-03-07
آدرس پستي : هامبورگ

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة