فلسفه اُرُدیسم = عشق به گیتی، آزادی و انسانیت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
درباره پژوهشگاه اردیسم

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email

المواضيع الأخيرة
» سیل گسترده در شهر اورنبورگ در روسیه
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة أبريل 12, 2024 2:42 pm من طرف سعیده خردمند

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان The philosophy of Orodism in India
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:26 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan Empty بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا The philosophy of Orodism in United States of America (USA)
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

»  بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ازبکستان The philosophy of Orodism in Uzbekistan
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان The philosophy of Orodism in Afghanistan
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تاجیکستان The philosophy of Orodism in United States of Tajikistan
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان The philosophy of Orodism in Poland
 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کلمبیا The philosophy of Orodism in Colombia

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 1 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 1 مهمان

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 96 و در تاريخ الأربعاء مارس 07, 2012 7:43 am بوده است.

40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes

40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Empty 40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes

پست من طرف laleh الجمعة فبراير 05, 2021 1:12 am

زمان مهمترین داشته است. اگر آدمی این مهم را براستی بفهمد، تمام توان خویش را صرف بهره بردن از هر لحظه بی بازگشت آن خواهد نمود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

جهانیان هر اندازه کوشش کنند، باز هم شکار زمان هستند، زمان همواره در پیش ماست. باید از هر "آن" زندگی بهره برد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

هیچ آموزگاری، سختگیرتر و راستگوتر از زمان نیست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آدمیان، فرزند تاریخ و زمانه خود هستند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

در آغاز، آدمیان ربات ها را همانند فرزندان خود پرورش دادند، به آرامی ربات ها دوست ما شده و می شوند، چندی بعد ربات ها همانند پدر و مادر به ما کمک می کنند تا رشد یابیم و در آینده ربات ها نقش های مهمتری همانند آموزگاران و اساتید دانشگاه ها، پزشکان و مهندسین را بر عهده خواهند گرفت، پس از آن شهرداران و فرمانداران نیز ربات خواهند شد و دیری نخواهد پایید که آدمیان قدرت را به ابررایانه های هوشمند می سپارند و خود بدنبال کشف جهان های نوینی در داخل و خارج از زمین خواهند رفت✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

زمان کیمیاست، آن را صرف پاسخ به دروغ پردازی آدمهای شیاد و مردم آزار نکنید✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

درود بر آیندگان، مردم آگاهی که می آیند و پیشرفت را به ارمغان می آورند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آینده از همین امروز می گذرد، پس امروز را باید به درستی پیمود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

به ارد می گویند آینده که هنوز نیامده، گذشته هم که گذشته، اکنون چه کنیم؟ می گویم : چه بخواهیم و چه نخواهیم ما به سوی آینده جاری هستیم، تنها ردی که از ما بجا می ماند یک یاد است، این یاد را می توانیم با بدگفتاری و بدکرداری، زشت و نفرت انگیزش کنیم و از سوی دیگر می توانیم با مهربانی و بخشش شادی به دیگران، چون رنگین کمان زیبا و دوست داشتنی اش نماییم، مهم آن است که بدانیم ما دیگر هیچگاه نمی توانیم به "این" زمان برگردیم✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آدم های توانا، براستی ارزش "زمان" را می دانند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

40 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes Japan_1_

ستایش، هنگام نو رُستن و رویش را✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آغاز هر روز، نو شدنی دوباره است و زمانی برای پویایی بیشتر✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

هر آن، می تواند آغازی دوباره در زندگی ما باشد، پس هیچگاه، پایانی پیش روی ما نیست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آدم های فرهمند، پیوسته بدنبال آغازهای شیرین هستند، تا از آن بزم و جشن بسازند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آغازها را باید جشن گرفت، چرا که شیره جهان در بالندگی و زایندگیست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

از پایان ها نهراسید، چرا که هر پایانی را آغازیست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

زندگی از بودن آغاز و تا شدن، پی گرفته می شود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
laleh
laleh

تعداد پستها : 466
تاريخ عضویت : 2012-03-07
آدرس پستي : هامبورگ

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة