فلسفه اُرُدیسم = عشق به گیتی، آزادی و انسانیت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
درباره پژوهشگاه اردیسم

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email

المواضيع الأخيرة
» سیل گسترده در شهر اورنبورگ در روسیه
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة أبريل 12, 2024 2:42 pm من طرف سعیده خردمند

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان The philosophy of Orodism in India
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:26 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan Empty بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا The philosophy of Orodism in United States of America (USA)
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

»  بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ازبکستان The philosophy of Orodism in Uzbekistan
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان The philosophy of Orodism in Afghanistan
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تاجیکستان The philosophy of Orodism in United States of Tajikistan
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان The philosophy of Orodism in Poland
 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کلمبیا The philosophy of Orodism in Colombia

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 14 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 14 مهمان

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 96 و در تاريخ الأربعاء مارس 07, 2012 7:43 am بوده است.

62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc

62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc Empty 62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc

پست من طرف laleh الثلاثاء فبراير 02, 2021 12:42 am

نا امیدی و افسردگی، تنها بن بست زندگیست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

نوا زنده است یا مرده؟ رنگ ها بخشی از پیکره ای زنده اند یا مرده؟! آذین بند و رخت چگونه؟، اگر به این پرسش ها خوب بنگریم، خواهیم دید همه آنها دارای روان و نیرو هستند. یک آوای زیبا می تواند، ما را از خود بی خود کند، رنگی ویژه می تواند، ما را آرامش دهد و یا به خشم آورد، پدیده های بی جانی همچون نامه و جامه و … به هزار زبان با ما گفتگو می کنند، همه آنها در حال سرودن آواز خوش دمادم زندگی هستند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

همراهان و هم آوایان، مهر و زیبایی زندگی هستند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

سرایش یک بند درست از زندگی، نیاز به سفری، هفتاد ساله دارد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

کسانی که زندگی خویش را، در جنگ با نزدیکان می بینند بیمارند، همراهی چنین آدمیانی درست نیست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

کسی که دلداده خود و سرنوشتش نیست، هر کار هولناکی می تواند از او سر بزند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

تاریکی در زندگی، ماندگار و ابدی نیست، همانند روشنایی✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

پیران جهان دیده، بارها و بارها، افول زندگی آدمیانی که ریشه پولشان ناپاک است را دیده اند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

جریان های آلوده، به مرداب خواهند رسید و سخن گفتن از آنها، زندگیمان را تباه می سازد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

هم خونی خویشاوندان، به تنهایی نمی تواند عامل مراوده همیشگی باشد، مگر آنکه با ادب و احترام همراه گردد. براستی خویشاوندان، کسانی هستند که به موجودیت ما احترام می گذارند، با ادب رفتار می کنند و آنگونه که هستیم ما را می فهمند و می خواهند. وگرنه صدهزار ریشه مشترک خانوادگی هم نمی توانند عامل ماندگاری آدمیان در کنار یکدیگر باشند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

ارزش بستگان خود را بدانیم و یاورشان باشیم✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

62 Interesting Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Society, Education, Life, Soul Etc KzeZY

آدم های فرهیخته، در بند مد و رنگ روز نیستند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

زیبایی نیکوست، اما تجمل گرایی از خرد به دور است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

لباس فاخر، چشم افراد ظاهر بین را پر می کند، اما خرد و کمالی به بار نمی آورد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

شیک بودن خوب است، اما فاخرتر از آن، با ادب بودن است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

ولخرجی از سبکسری است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
laleh
laleh

تعداد پستها : 466
تاريخ عضویت : 2012-03-07
آدرس پستي : هامبورگ

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة