فلسفه اُرُدیسم = عشق به گیتی، آزادی و انسانیت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
درباره پژوهشگاه اردیسم

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email

المواضيع الأخيرة
» سیل گسترده در شهر اورنبورگ در روسیه
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة أبريل 12, 2024 2:42 pm من طرف سعیده خردمند

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان The philosophy of Orodism in India
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:26 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan Empty بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان The philosophy of Orodism in Pakistan
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا The philosophy of Orodism in United States of America (USA)
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:14 pm من طرف laleh

»  بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ازبکستان The philosophy of Orodism in Uzbekistan
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان The philosophy of Orodism in Afghanistan
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:13 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تاجیکستان The philosophy of Orodism in United States of Tajikistan
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان The philosophy of Orodism in Poland
 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Emptyالجمعة فبراير 11, 2022 11:12 pm من طرف laleh

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کلمبیا The philosophy of Orodism in Colombia

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 5 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 5 مهمان

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 96 و در تاريخ الأربعاء مارس 07, 2012 7:43 am بوده است.

56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology

56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology Empty 56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology

پست من طرف laleh الثلاثاء فبراير 02, 2021 12:41 am

بهترین هدیه پدر و مادر به فرزند، آموزش ادب و انسانیت است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

پدران و مادران فرهیخته، انسانیت درون خویش را در فرزندشان جاری می سازند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

تنها راه رسیدن به زندگی شرافتمندانه، پاسداشت آبروی دیگران و انسانیت است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آزادی را باید شکافت و در مورد هر بخش از آن، نظرخواهی همگانی برپا نمود، چون آزادی، برگردان دیدگاه همه مردم است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

دیدگاه اکثریت هرگز نمی تواند حق اقلیت را نادیده و یا کتمان کند. اکثریت باید فضای آرامش و رشد را در اختیار اقلیت قرار دهد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آزادی یک پروسه ی در هم تنیده و کلان است که برای پیدایش آن، نیاز به همراهی همه مردم یک سرزمین دارد✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

مهربانی از سادگی و نادانی نیست، مهربانان به یکی از مهمترین هنجارهای گیتی باور دارند و آن برآیند کنش و واکنش است، ساده آنکه باید مهر ورزید تا مهر دید✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

نامیرای راستین، کسی است که ستاره مهر آدمیان شده است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

هیچ دری به روی مهربانان، بسته نخواهد ماند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

از نامهربانان دوری کنید تا از آتش خشم و کین آنها در امان مانید✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

آزادی، یک فرهنگ پیشرو برای پویش و رشد است✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

56 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani On Children, Learning And Psychology KzeZX

تنها مردم آزاده و آگاه می توانند سازنده یک فرمانروایی بزرگ و نیرومند شوند✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

فیلسوف بدنبال بهترین ایده ها برای نیک زیستی انسان است، پس او نمی تواند توجیه کننده و مدافع امری باشد که عقلانیت و خردمندی در آن نیست✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)

خردورزی، آدمیان را پاک خواهد نمود✍ استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
laleh
laleh

تعداد پستها : 466
تاريخ عضویت : 2012-03-07
آدرس پستي : هامبورگ

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة