المواضيع الأخيرة
ورود
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
laleh | ||||
مهسا بهرامی | ||||
سعیده خردمند | ||||
omid heidari | ||||
helia ashrafi | ||||
bahram | ||||
پری | ||||
دریا افتخاری | ||||
morvarid | ||||
فریبرز معینی |
كساني كه Online هستند
در مجموع 43 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 43 مهمان هيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 96 و در تاريخ الأربعاء مارس 07, 2012 7:43 am بوده است.
دکتر شریعتی یا حکیــــم ارد بزرگ؟
4 مشترك
دکتر شریعتی یا حکیــــم ارد بزرگ؟
دکتر علی شریعتی : خلاصه ، این بازگشت خویشتن تاریخی که می گوییم بازگشت به گذشته گرایی نیست . بازگشت به کهنگی، به سنگ گرایی، بازگشت به جُل الاغ نیست .
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
حکیم ارد بزرگ : شورانگیزترین عشق ، دلدادگی به میهن است .
دکتر علی شریعتی : اگر بازگشت به نژاد بشود ، راسیسم است ، فاشیسم است ، نازیسم است ، یک نوع شوینیسم احمقانه جاهلی است ، بازگشت به حصارهای تنگ نظرانه ی سنت پرستی است .
حکیم ارد بزرگ : اگر ارزش های میهنی کمرنگ شوند یکپارچگی کشورها به خطر می افتد .
دکتر علی شریعتی : به نژاد نمی خواهیم برگردیم ، به حصارهای بومی کلاسیک نمی خواهیم برگردیم و انسان را به پرستش خاک و خون نمی خواهیم برانیم .
حکیم ارد بزرگ : به آنهایی که می گویند "اُرد" عشق نمی شناسد بگویید او هم عاشق شد ! ... یک بار و برای همیشه ... عاشق میهن پاکش "ایران" ...
دکتر علی شریعتی : اگر به خویشتن نژادی برگردیم، به راسیسم و فاشیسم و جاهلیت قومی نژادی دچار شده ایم و این یک بازگشت ارتجاعی است.
حکیم ارد بزرگ : کورش نماد فرمانروایان نیک اندیش است و نام او می ماند ، چرا که از راستی و کمک به آدمیان روی برنگرداند .
دکتر علی شریعتی : آن خویشتن هخامنشی و باستانی و قدیم ما ، خویشتنی است که در تاریخ ، مورخین ... آن خویشتن را می توانند کشف بکنند ، بخوانند و بفهمند . ولی ملت ما آن خویشتن را به عنوان خویشتن حس نمی کند و قهرمانان ، شخصیت ها ، نبوغ ها ، و افتخارات و اساطیر آن دوره در میان مردم ما حیات و حرکت و تپش ندارد .
حکیم ارد بزرگ : کجا دلبری زیباتر از "ایران" سراغ دارید ؟ معشوقی که هزاران هزار پیکر عاشق در زیر پایش ، تن به خاک کشیده اند .
دکتر علی شریعتی : ما یک خویشتن باستانی داریم ، مال هخامنشی ، دوره ی ساسانی ، دوره ی اشکانی ، و دوره ی پیش از آن ها . آیا به آن ها برگردیم ؟ ...آن خویشتن خویش کهن است ، خویش قدیمی است . خویشتنی است که در تاریخ ثبت شده است . خویشتنی است که فاصله ی طولانی قرن ها پیوند ما را با آن ها گسسته است .
حکیم ارد بزرگ : در کاخ های ویران شده نامداران سرزمینمان ایران می توان هزاران هزار چشمه جاری دید ...می توان فریادهای دادگستر آنها را شنید ... و تنهایی را از یاد برد .
دکتر علی شریعتی : بازگشت به خویشتن ... آن خویشتنی است که زنده است . آن خویشتن ، خویش باستانی که بر اساس استخوان های پوسیده مبتنی است ، نیست .
حکیم ارد بزرگ : رود مهر در این سرزمین جاریست ... آزادی و آزادگی خواست همیشگی ایرانیان بوده است .
دکتر علی شریعتی : بازگشت به خویشتن ... کلاسیسیسم مرده ی باستان شناسی نیست .
حکیم ارد بزرگ : ایران سپیده دم ، تاریخ است .
دکتر علی شریعتی : من نمی خواهم بگویم که هنر نزد ایرانیان است و بس .
من که خودم نظر استاد ارد بزرگ رو قبول دارم ولی اگه میشه دلایلی رو بیارید که بشه طرفداران شریعتی رو به سخنان حکـیم گرایش داد
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
حکیم ارد بزرگ : شورانگیزترین عشق ، دلدادگی به میهن است .
دکتر علی شریعتی : اگر بازگشت به نژاد بشود ، راسیسم است ، فاشیسم است ، نازیسم است ، یک نوع شوینیسم احمقانه جاهلی است ، بازگشت به حصارهای تنگ نظرانه ی سنت پرستی است .
حکیم ارد بزرگ : اگر ارزش های میهنی کمرنگ شوند یکپارچگی کشورها به خطر می افتد .
دکتر علی شریعتی : به نژاد نمی خواهیم برگردیم ، به حصارهای بومی کلاسیک نمی خواهیم برگردیم و انسان را به پرستش خاک و خون نمی خواهیم برانیم .
حکیم ارد بزرگ : به آنهایی که می گویند "اُرد" عشق نمی شناسد بگویید او هم عاشق شد ! ... یک بار و برای همیشه ... عاشق میهن پاکش "ایران" ...
دکتر علی شریعتی : اگر به خویشتن نژادی برگردیم، به راسیسم و فاشیسم و جاهلیت قومی نژادی دچار شده ایم و این یک بازگشت ارتجاعی است.
حکیم ارد بزرگ : کورش نماد فرمانروایان نیک اندیش است و نام او می ماند ، چرا که از راستی و کمک به آدمیان روی برنگرداند .
دکتر علی شریعتی : آن خویشتن هخامنشی و باستانی و قدیم ما ، خویشتنی است که در تاریخ ، مورخین ... آن خویشتن را می توانند کشف بکنند ، بخوانند و بفهمند . ولی ملت ما آن خویشتن را به عنوان خویشتن حس نمی کند و قهرمانان ، شخصیت ها ، نبوغ ها ، و افتخارات و اساطیر آن دوره در میان مردم ما حیات و حرکت و تپش ندارد .
حکیم ارد بزرگ : کجا دلبری زیباتر از "ایران" سراغ دارید ؟ معشوقی که هزاران هزار پیکر عاشق در زیر پایش ، تن به خاک کشیده اند .
دکتر علی شریعتی : ما یک خویشتن باستانی داریم ، مال هخامنشی ، دوره ی ساسانی ، دوره ی اشکانی ، و دوره ی پیش از آن ها . آیا به آن ها برگردیم ؟ ...آن خویشتن خویش کهن است ، خویش قدیمی است . خویشتنی است که در تاریخ ثبت شده است . خویشتنی است که فاصله ی طولانی قرن ها پیوند ما را با آن ها گسسته است .
حکیم ارد بزرگ : در کاخ های ویران شده نامداران سرزمینمان ایران می توان هزاران هزار چشمه جاری دید ...می توان فریادهای دادگستر آنها را شنید ... و تنهایی را از یاد برد .
دکتر علی شریعتی : بازگشت به خویشتن ... آن خویشتنی است که زنده است . آن خویشتن ، خویش باستانی که بر اساس استخوان های پوسیده مبتنی است ، نیست .
حکیم ارد بزرگ : رود مهر در این سرزمین جاریست ... آزادی و آزادگی خواست همیشگی ایرانیان بوده است .
دکتر علی شریعتی : بازگشت به خویشتن ... کلاسیسیسم مرده ی باستان شناسی نیست .
حکیم ارد بزرگ : ایران سپیده دم ، تاریخ است .
دکتر علی شریعتی : من نمی خواهم بگویم که هنر نزد ایرانیان است و بس .
من که خودم نظر استاد ارد بزرگ رو قبول دارم ولی اگه میشه دلایلی رو بیارید که بشه طرفداران شریعتی رو به سخنان حکـیم گرایش داد
رضاس.س- تعداد پستها : 17
تاريخ عضویت : 2012-03-28
رد: دکتر شریعتی یا حکیــــم ارد بزرگ؟
نیاز به نزدیکی نیست
به نظر من همین اختلافات هویت ما رو می سازه
ما باید به هم احترام بگذاریم و دلیلی نداره اندیشه خودمون رو رها بکنم و یکی فدای دیگری بشیم
مهم اینکه جمع به چه نتیجه ایی می رسه
باید به رای و نظر همگانی احترام گذاشت
مهناز- تعداد پستها : 7
تاريخ عضویت : 2012-03-30
فکر می کنم شریعتی اگر الان زنده بود خیلی از حرفهای ضد ملی اش رو پس می گرفت
اون زمان کشورهای عربی محبوب خیلی از دینداران ما بودند اما پس از انقلاب و تحمیل جنگ و ساپورتشون توسط اعراب ... بر همه روشن شد که کشورهای عربی به چیزی جز نابودی ایران راضی نیستن
همین الان هم کشورهای عربی میزبان قوای نظامی غربی هستن تا ما رو تحت فشار بزارن
هر روز هم یه بازی درمیارن تا به ما تهمت بزنند
جزایرمون رو هم که می خوان
زمان شریعتی این کشورهای عربی ندای اسلام خواهی سر میدادن ! حالا میگن خلیج عر.....ب..ی
اون زمان کشورهای عربی محبوب خیلی از دینداران ما بودند اما پس از انقلاب و تحمیل جنگ و ساپورتشون توسط اعراب ... بر همه روشن شد که کشورهای عربی به چیزی جز نابودی ایران راضی نیستن
همین الان هم کشورهای عربی میزبان قوای نظامی غربی هستن تا ما رو تحت فشار بزارن
هر روز هم یه بازی درمیارن تا به ما تهمت بزنند
جزایرمون رو هم که می خوان
زمان شریعتی این کشورهای عربی ندای اسلام خواهی سر میدادن ! حالا میگن خلیج عر.....ب..ی
دریا افتخاری- تعداد پستها : 107
تاريخ عضویت : 2012-02-29
آدرس پستي : هامبورگ
این مطلب هم از بخش کتاب سرخ به بخش گفتگوی اردیست ها منتقل شد .
مواضيع مماثلة
» بزرگ زادگی، تنها از آن کسانی است که انسانیت دارند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» سیاستمدار بزرگ، مردم سرزمین خویش را در هیچ کجای دنیا از یاد نمی برد و همیشه پشتیبان آنهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کلید رازهای بزرگ، در ژرفای کمی نیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» خبرنگاران بزرگ، آینده را به نیکی و درستی پیش بینی می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» سیاستمداران بزرگ، همواره به یاد دارند که خدمتگزار مردم هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» سیاستمدار بزرگ، مردم سرزمین خویش را در هیچ کجای دنیا از یاد نمی برد و همیشه پشتیبان آنهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کلید رازهای بزرگ، در ژرفای کمی نیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» خبرنگاران بزرگ، آینده را به نیکی و درستی پیش بینی می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» سیاستمداران بزرگ، همواره به یاد دارند که خدمتگزار مردم هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی